Certified Associate in Project Management (CAPM)

Certified Associate in Project Management (CAPM)

Loading
Loading Social Plug-ins...
Language: English
Save to myLibrary Post page as Slide Download PDF
Go to Page # Page of 7

Description: CAPM Exam Source : http://www.ipass4sure.com/exams.asp?examcode=PMI-002 PMI’s Certified Associate in Project Management (CAPM)® is a valuable entry-level certification for project practitioners. Designed for those with less project experience, the CAPM® demonstrates your understanding of the fundamental knowledge, terminology and processes of effective project management.

 
Author: iPass4sure.com (Fellow) | Visits: 1776 | Page Views: 1868
Domain:  High Tech Category: IT Subcategory: Computers 
Upload Date:
Short URL: http://electronics.wesrch.com/pdfEL11TZEC9BIEM

Loading
Loading...



px *        px *

* Default width and height in pixels. Change it to your required dimensions.

 
Contents:
PMI-002
PMI
Certified Associate in Project Management (CAPM)

Thousands of IT Professionals before you have already passed their PMI-002 certification exams using the PMI PMI-002 Practice Exam from ipass4sure.com. Once you start using our PMI-002 exam questions you simply can't stop! You are guaranteed to pass your PMI PMI-002 test with ease and in your first attempt. Here's what you can expect from the ipass4sure PMI PMI-002 course: * Up-to-Date PMI PMI-002 questions designed to familiarize you with the real exam. * 100% correct PMI PMI-002 answers you simply can't find in other PMI-002 courses. * All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a PMI-002 PDF. * PMI PMI-002 brain dump free content featuring the real PMI-002 test questions. PMI PMI-002 Certification Exam is of core importance both in your Professional life and PMI Certification Path. With PMI Certification you can get a good job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed PMI PMI-002 Certification Exam are an absolute favorite in the industry. If you pass PMI PMI-002 Certification Exam then career opportunities are open for you. Our PMI-002 Questions & Answers provide you an easy solution to your PMI PMI-002 Exam Preparation. Our PMI-002 Q&As contains the most updated PMI PMI-002 real tests. You can use our PMI-002 Q&As on any PC with most versions of Acrobat Reader and prepare the exam easily.

PMI-002

QUESTION: 1 A contract cannot contain _____________.

A. Illegal activities B. deadline for the completion of the work C. Penalties and fines for disclosure of intellectual rights D. Al1 of the above

Answer: A

QUESTION: 2 Which one of the following comes first in the project plan?

A. Scope Statement B. Quality Plan C. WBS D. Development Plan

Answer: A

QUESTION: 3 You are project manager of a project. During the process of selecting the sellers, you reject one vendor because it doesn't have the manufacturing capability. This is an example of which selection tool?

A. Weighting system B. Screening system C. Seller rating system D. Expert judgment

Answer: B

QUESTION: 4 ______________ provides details about how the project scope may be changed.

A. Control Scope system

PMI-002

B. VeiirV Scope C. Scope Charter D. Scope Management plan

Answer: D

QUESTION: 5 Which of the following technique to identify the underlying cause of a problem and take steps to prevent further occurrence?

A. Root cause analysis B. Quality audits C. Project audits D. Risk audits

Answer: A

QUESTION: 6 Which of the following provides the least accurate in estimating?

A. Rough order of magnitude B. Budget estimate C. WBS estimate D. Definitive estimate

Answer: A

QUESTION: 7 Who has the responsibility for informing the final deliverable to all stakeholders?

A. Project Manager B. Sponsor C. Team Lead D. Management

Answer: A

PMI-002

QUESTION: 8 What is a corrective action?

A. An action that brings future project events Into alignment with the project plan B. An action to correct something in the project C. An action to prevent something in the project D. Corrective action is not related to project

Answer: A

QUESTION: 9 Assumptions are factors that, for planning purposes, are considered to be ______.

A. True, real, or certain B. True, real, or uncertain C. Real D. Verbal

Answer: A

QUESTION: 10 A complete set of indexed project records is called __________.

A. Project archives B. Index C. sow D. Project History

Answer: A

QUESTION: 11 You are managing a project that will implement a new Insurance software package. Two project team members have difficulty working together. They come to you, for help resolving the issues. You immediately set up a meeting that includes the functional manager. After the meeting you and the functional manager discuss the

PMI-002

issues and agree on a solution. What type of organizational structure you are working in?

A. Functional B. Balanced matrix C. Piojectized D. Strong Matrix

Answer: B

QUESTION: 12 You have been with the organization; you constantly hear rumours about a certain CAPM failing to live up to the CAPM Code. What you should do?

A. You can gather as much information as you can before proceeding B. Confront the person immediately C. Ignore the rumours D. ^ass the rumours along

Answer: A

QUESTION: 13 Who is responsible for issuing the project charter?

A. The project manager B. The project sponsor C. The Team lead D. The nianagement

Answer: B

QUESTION: 14 In PMBOK, the seller is ________ to the project team.

A. Internal B. External

PMI-002

C. Outside D. Assigned

Answer: B

QUESTION: 15 Project Quality Management includes:

A. Customer satisfaction B. Prevention over inspection C. Continuous improvement D. Al1 of the above

Answer: D

QUESTION: 16 You are the project manager of the MKTG Project. The project has a budget of $200,000 and is expected to last 2 years. The project is now 20 percent complete and is on schedule. What is the BAC?

A. $-00,000 B. $200,00 C. $50,000 D. None of the above

Answer: A

QUESTION: 17 A Risk Register is a part of the ________.

A. Project Scope Statement B. Project Management plan C. Project Scheduling plan D. Project Charter

Answer: B

Pass4sure $89 Lifetime Membership Features;
Pass4sure $89 Lifetime Membership includes Over 2100 Exams in One Price. All Pass4sure Questions and Answers are included in $89 package. All Pass4sure audio exams are included free in $89 package (See List). All Pass4sure study guides are included free in $89 package (See List). Lifetime login access, no hidden fee, no login expiry. Free updates for Lifetime. Free Download Access to All new exams added in future. Accurate answers with explanations (If applicable). Verified answers researched by industry experts. Study Material updated on regular basis. Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format. Audio Exams are downloadable in MP3 format. No authorization code required to open exam. Portable anywhere. 100% success Guarantee. Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) provided in $89 membership; http://www.ipass4sure.com/allexams.asp View list of All Study Guides (SG) provided FREE for members; http://www.ipass4sure.com/study-guides.asp View list of All Audio Exams (AE) provided FREE for members; http://www.ipass4sure.com/audio-exams.asp Download All Exams Sample QAs. http://www.ipass4sure.com/samples.asp To purchase $89 Lifetime Full Access Membership click here (One time fee) https://www.regnow.com/softsell/nph-softsell.cgi?item=30820-3
3COM CompTIA Filemaker ADOBE ComputerAssociates Fortinet APC CWNP Foundry Apple DELL Fujitsu BEA ECCouncil GuidanceSoftware BICSI EMC HDI CheckPoint Enterasys Hitachi Cisco ExamExpress HP Citrix Exin Huawei CIW ExtremeNetworks Hyperion and many others.. See complete list Here IBM IISFA Intel ISACA ISC2 ISEB ISM Juniper Legato Lotus LPI McAfee McData Microsoft Mile2 NetworkAppliance Network-General Nokia Nortel Novell OMG Oracle PMI Polycom RedHat Sair SASInstitute SCP See-Beyond SNIA Sun Sybase Symantec TeraData TIA Tibco TruSecure Veritas Vmware

Subscribe
x